Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Kampanjan ehdot

Eskaro Oy hakee testaajia uudistuneelle Terassi- ja kalusteöljylle. Testaajilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja heidän on asuttava Suomessa. Testaajien etunimeä, asuinpaikkakuntaa ja ikää voidaan käyttää Eskaron mainonnassa. Testaaja vastaa siitä, että testattavaa tuotetta käytetään käyttöohjeen mukaan. 

Testituotteet toimitetaan valituille testaajille sopimuksen mukaan kevään 2017 aikana. Testiaika on n. yksi kuukausi. Hakuaika on 30.3.-30.4.2017, jonka jälkeen valituille testaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Eskaro Oy valitsee hakijoiden joukosta enintään kolme testaajaa. Henkilötietoja käytetään vain valintaprosessia varten. 

Testitulosten pitää olla kirjoitettu suomeksi, mutta teksti saa olla vapaamuotoisesti kirjoitettua. Toivomme testitulosten sisältävän kuvia ennen ja jälkeen käsittelyn. Valitut testaajat saavat tuotteet veloituksetta käyttöönsä. 
Testitulokset analysoidaan ja hyödynnetään tuotekehityksessä, sekä Eskaron tuotteiden markkinoinnissa.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa ehtoja, jos kampanjaa ei voida järjestää suunnitelmien mukaisesti. Jos sinulle tulee kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä: info@eskaro.fi. 

Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestää Eskaro Oy. Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita.