Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Puutarhakalusteet paraatikuntoon!

Puutarhakalusteet paraatikuntoon!

Kuun vaihteessa vietetään monessa perheessä valmistujaisjuhlia ja nyt onkin hyvä hetki huoltaa myös puutarhakalusteet juhlakuntoon vieraita varten.

Valikoimastamme löytyy laadukas ja helppokäyttöinen Eskaro Terassi- ja kalusteöljy, joka on saatavilla nyt myös vesiohenteisena. Öljy antaa puulle vettähylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan. Tuotetta on saatavilla 0,9, 2,7l ja 9l astioissa jälleenmyyjiltämme kautta maan. Vakiosävyt ruskea ja kelonharmaa, väritön öljy on myös sävytettävissä yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin.

Tällä helpolla ohjeella onnistut varmasti:

1. Öljy imeytyy parhaiten puhtaalle puupinnalle. Pinnoilta poistetaan pöly ja kaikki irtoava teräs- tai juuriharjalla. Jos pelkkä vesipesu ei riitä puhdistamaan kalusteita, pesua voi tehostaa Eskaro Julkisivu- ja homepesulla. Tehokas pesuaine poistaa myös homeen ja sienen, jotka näkyvät yleensä puun pinnassa tummina läikkinä.

2. Öljy levitetään aina kuivalle puupinnalle, joko siveltimellä, sienellä tai rievulla. Muista sekoittaa öljy aina hyvin ennen käyttöä! Käsittelyn jälkeen öljyn annetaan imeytyä n. 15 minuuttia, jonka jälkeen imeytymätön öljy pyyhitään pois. Käsittelyn voi suorittaa 1 – 2 kertaan alustan huokoisuudesta riippuen.

Huom! Liuotinohenteisissa öljyissä on aina itsesyttymisvaara, jonka takia työvälineiden (rätit yms.) annetaan kuivua väljästi ulkotilassa tai ne upotetaan veteen ja toimitetaan hävitettäväksi.


Katso oman alueesi Eskaro jälleenmyyjä täältä