Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Eskaro Oy oli mukana TaitajaPLUS-kisoissa jo toista kertaa



– Taitaja-tapahtumassa vierailu on hieno elämys. Kilpailu esittelee laajasti tulevaisuuden osaajat ja tekijät, sanoo toimitusjohtaja Tomi Trampuz. Kuvassa Santeri Mahonen ja Hannu Niemelä, jotka kisasivat Taitaja2014:n kiinteistönhoitolajissa.

Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita. Yritys on ollut mukana TaitajaPLUS-kisojen kiinteistönhoitolajissa jo kahdesti: vuonna 2013 Joensuussa ja tänä vuonna Lahdessa.

Eskaro Oy on luovuttanut finaalien palkintorahat ja Taitaja2014-kilpailuissa myös yrityksen tuotteita sekä semifinaali- että finaalitehtäviin liittyen. Valikoimassa on tuotteita kuluttajille ja ammattilaisille, muun muassa vesi- ja liuotinohenteisia sisä- ja ulkomaaleja, kuultavia ja peittäviä puunkäsittelyaineita, puuöljyjä, pohjusteita, pohjamaaleja sekä valmistasoitteita lähes kaikenlaisille pinnoille. 

Eskaro Oy on toiminut Suomessa reilut 30 vuotta; uusi omistaja vaihtoi nimen vuonna 2007 TRK-Maalit Oy:stä Eskaro Oy:ksi. Yritys on osa kansainvälistä Eskaro Group AB:ta, joka toimii Suomen lisäksi viidessä muussa maassa: Valko-Venäjällä, Latviassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Virossa. Maalituotantoa Eskaro Oy:llä on Suomen lisäksi Virossa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa.


 
Yrityksen toimitusjohtaja Tomi Trampuz

Toimitusjohtaja Tomi Trampuz kertoo, miksi yritys on mukana kilpailutoiminnassa

Miksi on tärkeää olla mukana erityistä tukea tarvitsevien ammattitaitokilpailuissa?

Yksinkertainen vastaus on koulutus ja työ. Koulutuksen kautta syntyy osaamista, jonka kautta mahdollisuudet työelämässä paranevat. TaitajaPLUS-kilpailu antaa näille nuorille mahdollisuuden osoittaa oman osaamisensa. He ovat kilpailijoina mukana muiden nuorten huippujen kanssa. Yritykset tarvitsevat tulevaisuudessa osaavia, motivoituneita eri alojen ammattilaisia.  

Miten koet Taitaja-yhteistyön hyödyttävän yritystä?


Luonnollisesti Taitaja-yhteistyön kautta Eskaro Oy haluaa lisätä omaa ja tuotteidensa näkyvyyttä ja tunnettuutta esimerkiksi oppilaitosten suuntaan. Myös se viesti, jonka annamme osallistumalla TaitajaPLUS-kilpailuihin, on tärkeä: ihmisten yhdenvertaisuus ja moninaisuuden arvostaminen.  Työpaikoilla on paljon erilaisia ihmisiä ja niissä tarvitaan monenlaisia tekijöitä ja osaajia. 

Miten yhteistyöstä voisi kenties saada entistä enemmän irti?

Yhteistyötä voisi lisätä TaitajaPLUS-toimijoiden kanssa myös kilpailujen välillä. Esimerkiksi opiskelijaryhmien vierailut Eskaro Oy:n tehtaalla Vihdissä ja tutustuminen tuotteiden valmistukseen ja käyttöön voisivat olla hyviä tapoja. 

Millä tavoin Eskaro Oy aikoo olla jatkossa mukana Taitajassa?

Toivomme yhteistyön jatkuvan, varmaankin nykyiseltä pohjalta. Toisaalta mielenkiinnolla odotamme, millaisia uusia ideoita ja ehdotuksia TaitajaPLUS-kiinteistönhoidon kilpailun tekijät meille tarjoavat.  

Millaista yhteistyötä muiden tahojen kanssa Eskaro Oy tekee tai on tehnyt?


Olemme erittäin mielellämme mukana erilaisissa projekteissa ja koemme niissä mukana olon tärkeäksi. Projektit myös toki lisäävät yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta. Olemme vuosittain mukana tukemassa erilaisia paikallisia ja valtakunnallisia hankkeita. Yhteistyökumppaneita ja projekteja on menneinä vuosina ollut muun muassa paikallinen harrastajateatteri, kyläyhdistys, lasten liikennekampanja, eläinsuojelu ja monia muita. Jokaisen yhteistyökumppanin kanssa rakennamme aina molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyömallin.


Linkki alkuperäiseen juttuun Skills Finlandin sivuille 

www.eskaro.fi