Flügger aloittaa venäläisten ja valkovenäläisten yritysten myynnin

8.4.2022

Flügger aloittaa venäläisten ja valkovenäläisten yritysten myynnin

Flügger Group A/S osti toukokuussa 2021 70 % Eskaro Group AB:stä, jolla on tehtaita Virossa, Suomessa, Valko-Venäjällä, Venäjällä ja Ukrainassa. Eskaron kautta Flüggerilla on noin 900 työntekijää Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa.

Harkittuaan huolellisesti tulevaa läsnäoloa Venäjällä ja Valko-Venäjällä, Flügger on päättänyt myydä yhtiöt Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Yritysten toiminta Venäjällä ja Valko-Venäjällä jatkuu kaupan toteutumiseen saakka paikallisten työntekijöiden turvaamiseksi ja yhtiön kansallistamisen välttämiseksi.

Ajatuksemme ovat Ukrainan kansan kanssa.

Lue koko tiedote englanniksi Flügger Group A/S sivuilla: https://www.flugger.com/en/news/sale-of-Russian-and-Belarusian-companies/

Eskaro Suomessa

Eskaro Oy:n toiminta Suomessa on jatkunut jo yli 40 vuoden ajan. Yrityksen aikaisempi nimi oli TRK-Maalit Oy (Joulemaalit). Se vaihtui uuden omistajan myötä Eskaro Oy:ksi vuonna 2007 ja vuonna 2017 Eskaro juhli 10-vuotisjuhliaan Suomessa. Eskaro Oy on tänään osa kansainvälistä Eskaro Group AB:ta, jonka kotipaikka on Göteborg, Ruotsi. Eskaro Group AB on tanskalaisen Flügger Group A/S:n itsenäinen liiketoimintayksikkö. Noin 70 % Eskaron Suomessa myytävistä tuotteista valmistetaan Vihdin tehtaalla Suomessa ja n. 30 % tuotteista (mm. öljyt, vahat ja kuullotteet) valmistetaan Eskaro AS:n tehtaalla Virossa. Eskaro Oy työllistää Suomessa vakituisesti 13 henkilöä.