Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Osallistu kilpailuun ja voita ulkomaalia!

Voima_Kantri_FB.jpg

Osallistu KILPAILUUN ja voita ulkomaalia!

Eskaron vesiohenteiset ulkomaalisuosikit Puolihimmeä Kantri Ulkomaali ja Voima Peittosuoja nyt saatavilla myös kätevissä 11,7l astioissa!

Maalit on kehitetty ja valmistettu Suomessa Vihdin tehtaalla. Ulkomaalimme on tehty kestämään ankarimmissakin sääoloissa!

Puujulkisivumaaleissamme on kiinnitetty hyvän värin- ja kiillonkeston, parhaan kestävyyden ja vesihöyryn läpäisevyyden lisäksi aivan erityistä huomiota hyvään homesuojaukseen. Kantri Ulkomaali ja Voima Peittosuoja sisältävät erittäin tehokkaan homesuojan Eskaron Homeproof-teknologialla. Homeproof-sarjan tuotteissa on tarkoin valittu yhdistelmä tutkitusti tehokkaita homeenestoaineita, jotka antavat käsitellyille pinnoille parhaan mahdollisen suojan.

Maaliemme laadusta kertoo myös Kantri Ulkomaalin saavuttamat täydet viisi tähteä ja jaettu ykkössija TM Rakennusmaailman suuressa ulkomaalivertailussa. Puolihimmeän Kantri Ulkomaalin parhaiksi ominaisuuksiksi testissä nousivat voimakas tartunta, vähäiset sävymuutokset ja liituuntuminen sekä pitkä huoltomaalausväli. Ulkomaalivertailuun voit tutustua tarkemmin TM Rakennusmaailman numerossa 06/2017.

Osallistu kilpailuun Facebookissa TÄSTÄ

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 11,7L Eskaro Kantri Ulkomaalia tai Voima Peittosuojaa voittajan valitsemassa sävyssä. Palkinnon arvo on n. 100 euroa. Kilpailu kestää aina 30.6.2019 saakka.

Onko talon huoltomaalaus ajankohtainen tänä kesänä?

Kurkkaa videolta helpot vinkit onnistumiseen: