Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Teknologia ja mahdollisuudet

Eskarocolor – sävytysjärjestelmä mahdollistaa maalien ja lakkojen sävyttämisen yli 15 000 väriin niiden toimintatehosta tinkimättä.

15000 värisävyä

Värikokoelmat

Eskarocolor – sävytysjärjestelmä mahdollistaa maalien ja lakkojen sävyttämisen yli 15 000 väriin niiden toimintatehosta tinkimättä. Maalit ja lakat voidaan sävyttää kaupassa asiakkaan odottaessa tai tukkuvarastolla tilauksesta rakennusyrityksille. Eskarocolorin elektroninen tietokanta sisältää kaavoja sävyjen aikaansaamiseksi tunnetuista värikokoelmista kuten ”RAL Classic”, ”Natural Color System” (”NCS”), ”Nova”, ”Syntesis” ja monista muista. Modernien, erittäin tarkkojen laitteiden ja korkealaatuisten pigmenttipastojen avulla tietokoneen ruudulla näkyvät kaavat muuttuvat muutamassa minuutissa valitsemiksesi värisävyiksi.

Sävyn valitsemiseen voit käyttää värijalustaa tai -viuhkoja, ne sisältävät sävynäytteitä, joista voit valita ja arvioida maalin ja lakan värin ennen kuin sävytys edes alkaa. Jokaisella sävynäytteellä on ainutkertainen koodi, joka vastaa tietokannasta löytyvää sävytyskaavaa. Kaavojen varastointiin ja etsimiseen käytetään erityistä ohjelmistoa. Kaavat on suunniteltu niin, että sävytysaineen menekki on mahdollisimman pieni, jolloin myös sävytys on mahdollisimman edullista.

Sävytyslaitteet ja palvelu

Käytämme maailman johtavien alan yhtiöiden valmistamia edistyneimpiä mittaus- ja sekoituslaitteita. Eri laitteet toimivat eri tavoin, joten ne sopivat joustavasti eri jälleenmyyjille pienistä kaupoista markettien sekä tukkukauppojen varustamiseen. Lisäksi laitteistoomme on mahdollista yhdistää spektrifotometri ja etikettitulostin.

Jokaisella Eskaro Group AB:n alajaostolla on asiakaspalvelu, ja teknisten ongelmien sattuessa olemme aina valmiita auttamaan viipymättä sekä antamaan neuvoja värien yhteensopivuudesta, ohjelmistoista tai laitteista.