M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitustunnus tuotteessa kertoo sen olevan tutkitusti vähäpäästöinen, ja soveltuvan erinomaisesti asuin- ja työtiloihin. M1-merkitty tuote tukee hyvää sisäilmaa, ja sen käyttö on turvallista. Puhdas sisäilma ja turvalliset tuotteet ovat meille Eskarolaisille äärimmäisen tärkeitä, joten siksi olemmekin jälleen lisänneet M1-luokiteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme. Nyt myös Aquamaster Kalustemaaleilla, Universe Wood & Metal Yleismaalilla, sekä Oikea Paneelimaalilla on M1-luokitustunnus!

Sisätiloissa käytettävät rakennusmateriaalit, kuten maalit, luokitellaan niistä haihtuvien yhdisteiden mukaan. Parhaaseen, eli M1-luokkaan kuuluvat materiaalit, joista haihtuu erittäin vähän minkäänlaisia yhdisteitä huoneilmaan. M1-luokituksen tuotteille myöntää Rakennustietosäätiö. Luokitus edellyttää hyväksytyn testauslaboratorion suorittamia puolueettomia mittauksia, joissa tuotteista mitataan kaikki haihtuvat orgaaniset yhdisteet, formaldehydi, ammoniakki ja karsinogeeniset aineet. M1-merkinnän saanut tuote on siis vakioiduissa testiolosuhteissa täyttänyt M1-luokalle asetetut tiukat vaatimukset. Lisäksi joukko ammattilaisia arvoi tuotteen hajun voimakkuutta.

Eskaron tuotteista M1-luokitus löytyy seuraavilta sisämaaleilta: Aquamaster 10 Kalustemaali, Aquamaster 40 Kalustemaali, Easy 3 Pohjamaali, Easy 7 Seinämaali, Easy 20 Remonttimaali, Universe Wood & Metal Yleismaali, Oikea Paneelimaali, Pro 3 Pohjamaali, Pro 7 Seinämaali, Pro 12 Sisustusmaali, Pro 20 Remonttimaali, Safira 3 Pohjamaali, Safira 7 Erikoisakrylaattimaali, Safira 20 Erikoisakrylaattimaali ja Silk Sisustusmaali.