Värikartat

Olemme koonneet valmiita Eskarocolor-sävykokoelmia helpottamaan valintaasi. Tutustu värikarttojemme upeisiin sävyihin ja valitse niistä mieleisesi. Kaikki tuotteemme ovat sävytettävissä omien värikarttojemme lisäksi myös muiden yleisimpien markkinoilta löytyvien värikarttojen mukaan.

Mikäli sinulla on jokin muu sävy mielessäsi, jonka haluat tilata verkkokaupasta, olethan yhteydessä meihin ennen tilausta:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Eskarocolor Classic

Peittävät ja kuultavat sävyt ulko- ja sisäpinnoille

CLASSIC värikartta sisältää yhteensä 102 sisä- ja ulkotiloihin sopivaa ajatonta kuultavaa ja peittävää sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Kokoelma sisältää 42 kuultavaa sävyä, jotka voidaan sekoittaa kaikkiin kuultaviin tuotteisiin, kuten Eskaro öljyihin, vahoihin ja lakkoihin. Lisäksi kokoelma sisältää 60 peittävää sävyä, jotka voidaan sekoittaa kaikkiin peittäviin Eskaro sisä- ja ulkomaaleihin.

Eskarocolor WOOD

Kuultavat sävyt ulko- ja sisäpinnoille

WOOD Värikartta sisältää 39 kaunista, suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan sopivaa kuultavaa sävyä. Nämä sävyt voidaan sekoittaa kaikkiin kuultaviin Eskaro sisä- ja ulkotuotteisiin, kuten terassi- ja puuöljyt, Eskaro Soma Kalustelakka, Eskaro Vihta Saunavaha, Eskaro Vihta Saunasuoja ja Eskaro Huippu Sisustusvaha.

Eskarocolor LACQUER

Kuultavat sävyt sisäpinnoille

LACQUER Värikartta sisältää 39 upeaa sävyä puisille sisäpinnoille. Sävyt on suunniteltu erityisesti Eskaro Vihta Saunavahalle, Eskaro Vihta Saunasuojalle, Eskaro Huippu Sisustusvahalle, Eskaro Soma Kalustelakalle, Eskaro Paneelilakalle ja Eskaro Venelakalle. LACQUER Värikartasta löydät maanläheisten sävyjen lisäksi myös useita kirkkaampia sävyjä väri-ilotteluun!

Eskarocolor NCS

Peittävät sävyt sisäpinnoille

Eskarocolor NCS värikokoelma sisältää 1800 kaunista sävyä, joista löydät varmasti sopivan sävyn erilaisiin kodin tiloihin. Nämä sävyt voidaan sekoittaa kaikkiin peittäviin Eskaro sisämaaleihin: Eskaro Pro, Easy ja Safira sisämaalisarjat, Eskaro Oikea Paneelimaali, Eskaro Silk Sisustusmaali, Eskaro Aquamaster Kalustemaali, Eskaro Lakkamaali ja Eskaro Floor Aqua Lattiamaali.

Eskarocolor EXTERIOR

Peittävät sävyt ulko- ja sisäpinnoille

EXTERIOR Color värikartta sisältää 60 ympäristöön ja kotiin kauniisti sulautuvaa ajatonta sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Nämä sävyt voidaan sekoittaa kaikkiin peittäviin Eskaro sisä- ja ulkomaaleihin.

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. maalattavan pinnan ominauisuudet sekä valaistus. Värit voivat myös vaihdella hieman näytöistä riippuen. Koemaalausta suoistellaan aina. Kuultavissa sävyissä lopulliseen väriin vaikuttaa myös puun oma väri ja huokoisuus, sekä sivelykertojen määrä.

Huomioithan myös sävyä valitessa, että värit näyttävät näytöllä ja värikartan pienissä värimalleissa valkoista taustaa vasten usein hieman tummemmilta, kuin ne todellisuudessa ovat.