Ideoita ja inspiraatiota

Ihanat Siirtolapuutarhat -ohjelma MTV AVA:lla ja Katsomossa ma 3.4. klo 21.00 alkaen!

Ihanat Siirtolapuutarhat -ohjelma MTV AVA:lla ja Katsomossa ma 3.4. klo 21.00 alkaen! Sarjaa esitetään yhteensä 10 jaksoa, joista kuudessa olemme mukana erilaisin maalausteemoin. Muista katsoa!

Lue lisää

Suomen vanhin vesiohenteinen peltikattomaali, Eskaro RK Peltikattomaali 40 vuotta!

Eskaro Oy toi ensimmäisenä, jo yli 40 vuotta sitten kotimaan markkinoille vesiohenteisen RK Peltikattomaalin. Maali muodostaa kuivuessaan elastisen, lujasti pinnassa kiinni pysyvän kalvon, joka sallii lämpölaajenemisen.

Lue lisää

Puutalon huoltomaalaus – helpot vinkit onnistumiseen!

Onko talon huoltomaalaus ajankohtainen tänä kesänä? Kurkkaa videolta helpot ohjeet onnistuneeseen ulkomaalaukseen!

Lue lisää

Terassin huoltokäsittely – tervetuloa ihana kevät!

Kevät tekee tuloaan koko maassa. Lämpötilat kohoavat ja päästään valmistelemaan terassit kuntoon tulevaa kesää ja grillikautta varten. Kurkkaa videolta helpot vinkit terassin huoltokäsittelyyn.

Lue lisää

Vanhat keittiökaapit uudistuvat maalaamalla

Vastaako keittiösi ilme toiveitasi ja sisustustyyliäsi? Vanhat keittiökaapin ovet uudistuvat helposti ja edullisesti maalaamalla!

Lue lisää

Ulkomaalin värin valinta – näillä vinkeillä onnistut

Julkisivun värin valinta ei aina ole aivan yksinkertaista.  Vaihtoehtoja on paljon ja samasta väristä löytyy myös monia eri sävyjä. Kurkkaa vinkkimme värin valintaan!

Lue lisää

UUTUUS! Vesiohenteinen terassi- ja kalusteöljy Aqua

Vesiohenteinen, ympäristöystävällinen UV-suojattu Premium-luokan Eskaro Terassi- ja kalusteöljy Aqua soveltuu erilaisille puupinnoille ulkona. Öljy imeytyy tehokkaasti puuhun ja muodostaa vettähylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan.

Lue lisää

UUTUUS! Himmeä Aquamaster 10 Kalustemaali

Aquamaster 10 on hienostuneen himmeä, vesiohenteinen kalustemaali erilaisille puu- ja metallipinnoille sisätiloissa. Maalilla on erinomaiset peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky. Se ei kellastu ja kuivuu nopeasti. Vesiohenteisena se on miellyttävä ja turvallinen käyttää. 

Lue lisää

Kauneutta ja pitkää ikää puuterassille

Kurkkaa Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta, kuinka kulunut terassi muuttuu huoltokäsittelyn jälkeen aivan kuin uudeksi!

Lue lisää

UUTUUS! Huippu Sisustusvaha

Huippu Sisustusvaha on vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä sävytettävä sisustusvaha puupinnoille sisäkäyttöön. Vaha muodostaa kuultavan, likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen kauniin hengittävän pinnan.

Lue lisää