Aquamaster 40 Kalustemaali

alkaen 18,00 

Puolikiiltävä, vesiohenteinen kalustemaali

Klassinen puolikiiltävä kalustemaali erilaisille puu- ja metallipinnoille sisätiloissa. Erinomaiset peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky. Ei kellastu, kuivuu nopeasti. Maalattu pinta on helppo pitää puhtaana. 

  • Eskarocolor
  • H2O
  • Toys & furniture 71-3
Poista

Käyttökohteet:
Puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sisätiloissa. Huonekalut, ovet, listat, ikkunanpuitteet, kaapistot, lämpöpatterit ym. Soveltuu sekä korjaus- että uudismaalaukseen, myös aikaisemmin alkydimaaleilla maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Tuote täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset.

Pakkauskoko:
0,45l, 0,9l, 2,7l

Värisävy:
A- ja C-pohja, voidaan sävyttää.

Riittoisuus:
5-10 m2/l

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Tiedostot

TuoteselosteLataa
KäyttöturvallisuustiedoteLataa

AQUAMASTER 40 KALUSTEMAALI
& LUOTTO TARTUNTAPOHJA AQUA

LAADUKKAAT JA KESTÄVÄT VESIOHENTEISET
MAALIT MONENLAISILLE PINNOILLE!

Vanhat keittiökaapit uudistuvat maalaamalla

Vastaako keittiösi ilme toiveitasi ja sisustustyyliäsi? Vanhat keittiökaapin ovet uudistuvat helposti ja edullisesti maalaamalla! Näillä ohjeilla onnistut: 1. Poista ovista vetimet ja pese pinnat Eskaro BioClean Maalarinpesulla. Voit käyttää apuna esimerkiksi karheaa karhunkieltä tai sientä. 2. Hio ovien pinta kauttaaltaan hiomapaperilla ja puhdista hiontapöly huolellisesti ennen maalauksen aloittamista. 3. Pohjamaalaa ovet Eskaro…

Lue lisää

Vesiohenteiset kalustemaalit

Eskaro Aquamaster 40 Kalustemaali on vesiohenteinen, hyvin peittävä ja kulutusta kestävä kalustemaali. Tuotteella voidaan käsitellä sisätiloissa mm. puiset ja metallipintaiset huonekalut, ikkunanpuitteet, ovet, listat, kaapistot ja lämpöpatterit.Klassisen kaunis, puolihimmeä maali on varma valinta kaikille pinnoille. Aquamaster 40 Kalustemaalista on saatavilla valkoinen A-pohja ja väritön C-pohja. Pakkauskoot 0,45 l, 0,9 l ja 2,7 l. Eskaro Luotto…

Lue lisää

Tutustu myös