Kuulto Color Kuullote

alkaen 19,50 

Liuotinohenteinen kuullote

Perinteinen liuotinohenteinen kuullote, joka korostaa puun omaa kauneutta. Kuullote imeytyy tehokkaasti puuhun ja hidastaa kosteuden ja auringonvalon haitallisia vaikutuksia. Sisältää UV-suojan. Muodostaa ohuen suojaavan kalvon puun pinnalle. Imeytyy tehokkaasti, sisältää pellavaöljyä. Erittäin tehokas homesuojaus Eskaro HomeProof teknologialla.

  • Home Proof
  • UV Protection
  • Voidaan sävyttää
Poista

Käyttökohteet:
hirsipinnat, sahatut ja höylätyt puupinnat ulkona. Ulkoseinät, ovet, ikkunat, kaiteet yms. käsittelemättömät tai aikaisemmin puunsuojalla käsitellyt puurakenteet.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l ja 9l

Värisävy:
Väritön Kuulto Color voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin, esim. Eskarocolor WOOD.

Riittoisuus:
Sahalauta 5-9 m2/l
Höyläpinta/hirsipinta 10-14 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä

H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna
H319 – Orsakar allvarlig ögonirritation

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Tiedostot

KäyttöturvallisuustiedoteLataa
TuoteselosteLataa

Kaunista kuultopintaa Eskaro Kuulto Colorilla

Katso Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman kauden ensimmäisestä jaksosta, kuinka käsittelemätön grillikota saa uuden upean ilmeen Eskaron Kuulto Color kuullotteella! Kaunis savunharmaa sävy W104 on poimittu Eskarocolorin WOOD värikartasta. Nyt kun syystuuli puhaltaa nurkissa ja ulkona alkaa olla kylmä, on ihana käpertyä kotisohvalle huovan alle suunnittelemaan ensi kesän maalauskohteita.

Lue lisää

Tutustu myös