Kuulto Color Kuullote

alkaen 21,00  (sis. ALV 24%)

Liuotinohenteinen kuullote

Perinteinen liuotinohenteinen kuullote, joka korostaa puun omaa kauneutta. Kuullote imeytyy tehokkaasti puuhun ja hidastaa kosteuden ja auringonvalon haitallisia vaikutuksia. Sisältää UV-suojan. Muodostaa ohuen suojaavan kalvon puun pinnalle. Imeytyy tehokkaasti, sisältää pellavaöljyä. Erittäin tehokas homesuojaus Eskaro HomeProof teknologialla.

  • Home Proof
  • UV Protection
  • Voidaan sävyttää
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
hirsipinnat, sahatut ja höylätyt puupinnat ulkona. Ulkoseinät, ovet, ikkunat, kaiteet yms. käsittelemättömät tai aikaisemmin puunsuojalla käsitellyt puurakenteet.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l ja 9l

Värisävy:
Väritön Kuulto Color voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin, esim. Eskarocolor WOOD.

Riittoisuus:
Sahalauta 5-9 m2/l
Höyläpinta/hirsipinta 10-14 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä

H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna
H319 – Orsakar allvarlig ögonirritation

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta M1-luokitustunnus tuotteessa kertoo sen olevan tutkitusti vähäpäästöinen, ja soveltuvan erinomaisesti asuin- ja työtiloihin. M1-merkitty tuote tukee hyvää sisäilmaa, ja sen käyttö on turvallista. Puhdas sisäilma ja turvalliset tuotteet ovat meille Eskarolaisille äärimmäisen tärkeitä, joten siksi olemmekin jälleen lisänneet M1-luokiteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme. Nyt myös…

Lue lisää

Kaunista kuultopintaa Eskaro Kuulto Colorilla

ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta, kuinka käsittelemätön grillikota saa uuden upean ilmeen Eskaron Kuulto Color kuullotteella!

Lue lisää

Tutustu myös