Huippu Sisustusvaha

alkaen 15,00  (sis. ALV 24%)

Luonnonvahaa sisältävä sävytettävä sisustusvaha puupinnoille

Muodostaa kuultavan, likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen kauniin hengittävän pinnan. Soveltuu erityisesti hirsi- ja paneelipinnoille, palkkeihin, välioviin sekä kalusteille. Kuivuu nopeasti. 

Väritön vaha. 

  • Eskarocolor
  • H2O
  • Voidaan sävyttää
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa, mm. hirsi- ja paneelipinnat, kalusteet, ovet ja ikkunat. Soveltuu myös aiemmin puuvahalla käsitellyille puupinnoille. Voidaan käyttää myös hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljyvahatuille puulattioille. Käyttökohteen mukainen säännöllinen hoito pitää lattian kunnossa ja ajan saatossa kuluneet kohdat voi korjata käsittelemällä ne uudelleen.

Pakkauskoko:
0,45l, 0,9l, 2,7l, 9l

Värisävy:
Väritön Huippu Sisustusvaha voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää kuultavien sisävärikarttojen mukaisesti, esim. Eskarocolor LACQUER. Yhtenäistä pintaa varten tulee varata riittävä määrä samaa valmistus- ja sävytyserää olevaa tuotetta mahdollisten värierojen välttämiseksi.

Riittoisuus:
8-14 m2/l

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

HUIPPU SISUSTUSVAHA

LUONNONVAHAA SISÄLTÄVÄ SÄVYTETTÄVÄ SISUSTUSVAHA PUUPINNOILLE

UUTUUS! Huippu Sisustusvaha

Huippu Sisustusvaha on vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä sävytettävä sisustusvaha puupinnoille sisäkäyttöön. Vaha muodostaa kuultavan, likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen kauniin hengittävän pinnan.

Lue lisää

Tutustu myös