Soma Kalustelakka

alkaen 29,00  (sis. ALV 24%)

Vesiohenteinen kalustelakka

Puolihimmeä, vesiohenteinen kalustelakka puupinnoille sisäkäyttöön. Tasoittuu hyvin ja kestää kulutusta. Ei kellastu. Tuote täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset, joten se soveltuu myös lasten huonekalujen ja lelujen käsittelemiseen.

Väritön lakka voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää kuultavien sisävärikarttojen mukaan.

  • Eskarocolor
  • H2O
  • Toys & furniture 71-3
  • Voidaan sävyttää
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Uudet ja aiemmin lakatut puupinnat sisällä kuten huonekalut, tuolit, pöydät, kirjahyllyt jne. Soveltuu myös ovien, ikkunoiden ja paneelien lakkaukseen sisällä. Ei suositella lattioiden lakkaukseen. Tuote täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset, joten se soveltuu myös lasten huonekalujen ja lelujen käsittelemiseen.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l

Värisävy:
Voidaan sävyttää sisätilojen lakka-, petsi- ja suoja-aine värikarttojen mukaisiin sävyihin.

Riittoisuus:
Teoreettinen riittoisuus n. 8–14 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili).  

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

Tutustu myös