Universe Wood & Metal

alkaen 29,90  (sis. ALV 24%)

Himmeä vesiohenteinen yleismaali puulle ja metallille sisä- ja ulkokäyttöön

Monikäyttöinen vesiohenteinen yleismaali, joka soveltuu uusille ja aiemmin maalatuille puupinnoille, sekä pohjamaalatuille metallipinnoille sisä- ja ulkotiloissa. Esimerkiksi puiset puutarhakalusteet ja -piharakenteet, puujulkisivujen yksityiskohdat, aidat, kukkasäleiköt, ovet, ikkunankarmit, huonekalut, jalkalistat jne. Tuote täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset, joten se soveltuu myös lasten huonekalujen ja lelujen maalaamiseen.

Erinomainen tarttuvuus ja lyhyt kuivumisaika, jonka ansiosta voidaan maalata kaksi maalikerrosta yhdessä päivässä. Hyvä peittokyky ja levitettävyys. Ei roisku maalatessa. Muodostaa erittäin kestävän pinnan (luokka 1 EN 13300) ja kestää hyvin säärasituksia. Sisältää ruosteenestoaineita

  • Class 1 – Märkähankauskestävyys
  • Erittäin säänkestävä
  • Eskarocolor
  • H2O
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Toys & furniture 71-3
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Uusille ja aiemmin maalatuille tai lakatuille puu-, puukuitu- ja lastulevypinnoille sekä pohjamaalatuille metallipinnoille sisä- ja ulkotiloissa. Puiset puutarhakalusteet ja -piharakenteet, puujulkisivujen yksityiskohdat, aidat, kukkasäleiköt, ovet, ikkunankarmit, huonekalut, jalkalistat jne., sekä pohjamaalatut metallipinnat. Tuote täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset, joten se soveltuu myös lasten huonekalujen ja lelujen maalaamiseen. Ei suositella aikaisemmin teollisesti maalatuille pinnoille, alumiinipinnoille, pohjamaalaamattomille galvanoiduille pinnoille tai puisten julkisivujen ja lattioiden maalaamiseen.

Pakkauskoko:
0,9L

Värisävy:
Valmissävyt musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa ja listavalkoinen. Valkoista A-pohjaa voidaan käyttää sellaisenaan tai se voidaan sävyttää. Väritön C-pohja on aina sävytettävä ennen käyttöä. Universe Wood & Metal yleismaali on sävytettävissä yleisimpien värikarttojen mukaan sävytyspastoilla.

Riittoisuus:
7-10 m2/l

 

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

Tutustu myös