Ritari Ruosteenestopohjamaali

alkaen 25,90  (sis. ALV 24%)

Vesiohenteinen ruosteenestopohjamaali

Himmeä, vesiohenteinen akrylaattisideaineeseen perustuva tiiviin maalikalvon muodostava ja nopeasti kuivuva ruosteenestopohjamaali. Tarttuu lujasti maalattavaan alustaan ja suojaa metallipintoja tehokkaasti korroosiolta. Erittäin kestävä. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Suomen vanhin vesiohenteinen ruosteenestopohjamaali peltikatoille – markkinoilla jo yli 40 vuotta!

  • Ammattilaisten suosittelema
  • Erittäin säänkestävä
  • H2O
  • Hyvä tartunta
  • RK 40-vuotta
  • RK 40-vuotta Bengtskär
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Aiemmin käsittelemättömät sinkityt pinnat, kuten teräskatteet, vesikourut, syöksytorvet, ikkunapellit ja ilmastointiputket. Ruosteesta puhdistettujen alueiden paikka-, pohja- tai ylimaalaus. Kehitetty erityisesti RK Peltikattomaalin pohjamaaliksi ensimaalauksessa.

Käyttöohjeet tarkemmin tuoteselosteesta.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l, 9l

Värisävyt:
Valmissävyt vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Ei sävytetä. Katso värimallit.

Riittoisuus:
n. 7-9 m2/l. Käytettäessä Ritari ruosteenestopohjamaalia ja RK Peltikattomaalia maalausohjeen mukaisella menekillä (7-9 m2/l) päästään keskimäärin 35-40 µm kuivakalvon paksuuksiin per maalauskerta.

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H411 – Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H411 – Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Tuoteseloste Lataa
Käyttöturvallisuustiedote Lataa

Puutalon huoltomaalaus – vinkit onnistuneeseen ulkomaalaukseen

Puutalon huoltomaalaus – vinkit onnistuneeseen ulkomaalaukseen Onko kodin tai kesämökin huoltomaalaus tänä kesänä ajankohtainen? Lue alta kootut ohjeemme onnistuneeseen ulkomaalaukseen, tai katso Kirsin ja Arin selkeät vinkit suoraan videolta: Puutalon huoltomaalausurakka aloitetaan aina hyvällä suunnittelulla ja huolellisilla pohjatöillä. Pohjatyöt ovat usein se maalausurakan työläin vaihe, mutta niihin kannattaa panostaa hyvän…

Lue lisää

Terassin huoltokäsittely – tervetuloa ihana kesä!

Kevät tekee tuloaan koko maassa. Lämpötilat kohoavat ja päästään valmistelemaan terassit kuntoon tulevaa kesää ja grillikautta varten. Kurkkaa videolta helpot vinkit terassin huoltokäsittelyyn.

Lue lisää

Ulkomaalin värin valinta – näillä vinkeillä onnistut

Julkisivun värin valinta ei aina ole aivan yksinkertaista.  Vaihtoehtoja on paljon ja samasta väristä löytyy myös monia eri sävyjä. Kurkkaa vinkkimme värin valintaan!

Lue lisää

Peltikaton maalaus – näin onnistut

Suunnitteletko peltikaton maalausta tulevana kesänä? Kurkkaa selkeät ohjeet onnistumiseen Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta!

Lue lisää

Tutustu myös