RK Peltikattomaali

alkaen 23,90  (sis. ALV 24%)

Vesiohenteinen peltikattomaali

Himmeä, vesiohenteinen akrylaattisideaineeseen perustuva lujasti maalattavaan pintaan tarttuva peltikattomaali. Kestää hyvin kulutusta ja säärasituksia. Muodostaa kuivuessaan joustavan maalikalvon, joka myötäilee kohteen lämpölaajenemisesta johtuvia muutoksia. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Suomen vanhin vesiohenteinen peltikattomaali – markkinoilla jo vuodesta 1982! 

RK Peltikattomaali on osoittanut vuosikymmenten käyttökokemusten perusteella ylivertaiset ominaisuutensa, ja se onkin saavuttanut vankan jalansijan mm. valtakunnan arvorakennusten kattomaalina. Katso maalin referenssikohteita täältä

  • Ammattilaisten suosittelema
  • Erittäin säänkestävä
  • Eskarocolor
  • H2O
  • Hyvä tartunta
  • RK 40-vuotta Bengtskär
  • RK Peltikattomaali 1982
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:

Maalaamattomat ja aiemmin alkydi- tai akrylaattimaalilla maalatut sinkityt/galvanoidut pelti- ja teräspinnat, kuten peltikatot ja -seinät, vesikourut, syöksytorvet, ikkunapellit ja ilmastointiputket.

Soveltuu myös teollisesti maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen (PVC, PURAL, polyesteri ja akryyli) huoltomaalaukseen. Teollisen pinnoitteen kunto ja tartunta peltiin tulee aina arvioida huolellisesti. Mikäli alkuperäinen pinnoite irtoilee laajoilta alueilta tai on pahoin vaurioitunut, on pinnoite poistettava kokonaan ennen maalausta.

Maalaamattomat sinkityt teräskatteet sekä teräs- ja alumiinipinnat tulee pohjamaalata ensin Ritari Ruosteenestopohjamaalilla. Alumiinipinnat karhennetaan ennen pohjamaalausta.

Käyttöohjeet tarkemmin tuoteselosteesta.

Katso RK Peltikattomaalin referenssikohteita täältä.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l, 9l ja 18l

Värisävyt:
A- ja C-pohja. Voidaan sävyttää katto- ja ulkomaalivärikarttojen mukaisiin sävyihin.
Valmissävyt: Vanha kupari, Punainen, Vihreä, Musta ja Grafiitinharmaa. Katso värimallit.
Valmissävyjen valmistuksessa on käytetty erittäin hyvin auringon UV-säteilyä kestäviä epäorgaanisia rautaoksidipigmenttejä.

Riittoisuus: 
n. 7-9 m2/l. Käytettäessä RK Peltikattomaalia ja Ritari ruosteenestopohjamaalia maalausohjeen mukaisella menekillä (7-9 m2/l) päästään keskimäärin 35-40 µm kuivakalvon paksuuksiin per maalauskerta.

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Tuoteseloste Lataa
Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Referenssikohteita Lataa

RK Peltikattomaali

Ankarissa sää- ja ympäristöolosuhteissa maalilta vaaditaan huippuominaisuuksia.
Siksi myös Bengtskärin majakan peltikattojen maaliksi valittiin RK Peltikattomaali.

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta M1-luokitustunnus tuotteessa kertoo sen olevan tutkitusti vähäpäästöinen, ja soveltuvan erinomaisesti asuin- ja työtiloihin. M1-merkitty tuote tukee hyvää sisäilmaa, ja sen käyttö on turvallista. Puhdas sisäilma ja turvalliset tuotteet ovat meille Eskarolaisille äärimmäisen tärkeitä, joten siksi olemmekin jälleen lisänneet M1-luokiteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme. Nyt myös…

Lue lisää

Peltikaton maalaus – näin onnistut

Suunnitteletko peltikaton maalausta tulevana kesänä? Kurkkaa selkeät ohjeet onnistumiseen Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta!

Lue lisää

Suomen vanhin vesiohenteinen peltikattomaali, Eskaro RK Peltikattomaali 40 vuotta!

Eskaro Oy toi ensimmäisenä, jo yli 40 vuotta sitten kotimaan markkinoille vesiohenteisen RK Peltikattomaalin. Maali muodostaa kuivuessaan elastisen, lujasti pinnassa kiinni pysyvän kalvon, joka sallii lämpölaajenemisen.

Lue lisää

Tutustu myös