RK Tiilikattomaali

alkaen 119,00 

Vesiohenteinen tiilikattomaali

Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen tiilikattomaali betonitiilikatteiden huoltomaalaukseen. Soveltuu sekä tehdasmaalattujen että läpivärjättyjen betonikatteiden maalaukseen. Suojaa tehokkaasti tiiltä kosteudelta ja vähentää katteen rapautumista sekä kasvuston muodostumista. Kestää hyvin säärasituksia ja säilyttää värin pitkään.

  • H2O
  • Valmistettu Suomessa
Poista

Pakkauskoko:
9l ja 18l

Värisävyt:
Saatavilla suosituimmat kattotiilivärit: Tiilenpunainen, Raudanpunainen, Musta, Vanha Kupari ja Grafiitinharmaa. Valmissävyjen valmistuksessa on käytetty erittäin hyvin auringon UV-säteilyä kestäviä epäorgaanisia rautaoksidipigmenttejä.

Lisäksi saatavilla C-pohja, joka voidaan sävyttää kattomaalivärikarttojen mukaisiin C-pohjan sävyihin.

Riittoisuus:
n. 3-7 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Tiedostot

TuoteselosteLataa
KäyttöturvallisuustiedoteLataa

RK Tiilikattomaali

LVesiohenteinen tiilikattomaali läpivärjättyjen ja
tehdasmaalattujen betonitiilikatteiden maalaamiseen.

Vesiohenteinen RK Tiilikattomaali

Eskaron suosittu RK Peltikattomaali sai rinnalleen odotetun uutuuden, RK Tiilikattomaalin. Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen RK Tiilikattomaali soveltuu tehdasmaalattujen ja läpivärjättyjen betonitiilikatteiden maalaukseen. Maali suojaa tehokkaasti tiiltä kosteudelta ja vähentää katteen rapautumista sekä kasvuston muodostumista. RK Tiilikattomaali kestää hyvin säärasituksia ja säilyttää värin pitkään.Saatavilla on suosituimmat kattotiilivärit: Tiilenpunainen, Raudanpunainen, Musta, Vanha Kupari ja…

Lue lisää

Tutustu myös