Rustholli Petroliöljymaali

alkaen 37,90  (sis. ALV 24%)

Pellavaöljypohjainen, perinteinen ulkomaali

Pellavaöljystä, väripigmenteistä ja valopetrolista valmistettu perinteinen puolikiiltävä ulkomaali. Erityisen hyvän peittokykynsä ansiosta kertakäsittely ilman erillistä pohjustusta tai pohjamaalausta riittää. Muodostaa hengittävän maalikalvon, jolloin kosteus pääsee haihtumaan maalin läpi. Erittäin kestävä!

Erinomainen tartunta, pitkä huoltomaalausväli. Sisältää home- ja sienikasvustoa hidastavia tehoaineita. Huippuluokan homesuojaus Home Proof -teknologialla.

Luotettava suoja kodillesi – markkinoilla jo yli 40 vuotta!

  • Ammattilaisten suosittelema
  • Erittäin säänkestävä
  • Eskarocolor
  • Home Proof
  • Hyvä tartunta
  • Kertakäsittely riittää
  • Valmistettu Suomessa

Käyttökohteet:
Lautaverhoillut ulkoseinät, vuorilaudat, ikkunanpuitteet, kaiteet, aidat, sekä hirsipinnat. Maali soveltuu uusille puupinnoille, teollisesti pohjamaalatuille sekä aikaisemmin öljymaalilla maalatuille pinnoille. Rustholli Petroliöljymaalilla voidaan maalata myös ohuiden lateksia sisältävien maalien ja puunsuoja-aineiden päälle. Suosittu myös mm. kirkkojen, kartanoiden ja muiden arvorakennusten ulkomaalina (kts. referenssit).

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l ja 9l

Värisävyt:
Valkoista A-pohjaa voidaan käyttää sellaisenaan tai se voidaan sävyttää. Väritön C-pohja on sävytettävä ennen käyttöä. Rustholli Petroliöljymaali on sävytettävissä yleisimpien ulkomaalivärikarttojen mukaisiin sävyihin. A-pohjan sävyt jäävät usein hieman alisävyiseksi johtuen maalin sisältämästä runsaasta valkoisesta pigmentistä. Koemaalausta pienellä määrällä maalia suositellaan.

Riittoisuus:
Sahalaudalle 3-5 m2/l
Hienosahatulle 4-5 m2/l
Höylälaudalle 5-7 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H317 – Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion
H411 – Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia

H317 – Kan orsaka allergisk hudreaktion
H411 – Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

TuoteselosteLataa
KäyttöturvallisuustiedoteLataa
ReferenssikohteitaLataa

RUSTHOLLI PETROLIÖLJYMAALI

PUOLIKIILTÄVÄ, PERINTEINEN PELLAVAÖLJYPOHJAINEN
ULKOMAALI HIRSI- JA PUUPINNOILLE

Eskarocolor EXTERIOR ulkomaalivärikartta on julkaistu!

EXTERIOR Color värikartta sisältää 60 ympäristöön kauniisti sulautuvaa ajatonta sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Mikä on sinun suosikkisävysi?

Lue lisää

Ulkomaalin värin valinta – näillä vinkeillä onnistut

Julkisivun värin valinta ei aina ole aivan yksinkertaista.  Vaihtoehtoja on paljon ja samasta väristä löytyy myös monia eri sävyjä. Kurkkaa vinkkimme värin valintaan!

Lue lisää

Tutustu myös