Terassi- ja kalusteöljy Aqua

alkaen 18,90  (sis. ALV 24%)

Vesiohenteinen terassiöljy

Vesiohenteinen, runsaspigmenttinen Premium-luokan Terassi- ja kalusteöljy puupinnoille ulkona. Tehokas UV-suoja. Imeytyy syvälle puuhun ja muodostaa vettähylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan. Suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua. Erittäin hyvä värinkesto ja pitkä huoltokäsittelyväli.

Värisävy: Ruskea

  • Erittäin säänkestävä
  • H2O
  • UV Protection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Puupuhtaiden ja aikaisemmin öljyttyjen puupintojen suojaamiseen ulkona. Soveltuu kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle ja lämpökäsitellylle puulle. Terassilaudat, pihakalusteet, laiturit ym.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l, 9l

Värisävy:
Ruskea valmissävy.

Riittoisuus:
8-13 m2/l

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

TERASSI-/KALUSTEÖLJY AQUA

Suojaa ja uudista terassit ja ulkokalusteet,
kestosuosikki nyt myös vesiohenteisena!

Puuterassin huolto-ohjeet

Huoltokäsittely olisi hyvä tehdä 1–2 vuoden välein, riippuen terassin kunnosta. Öljykäsittely suojaa puuta auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta, kuten harmaantumiselta ja halkeilulta. Kurkkaa helpot vinkkimme huoltokäsittelyyn!

Lue lisää

Tutustu myös