Terassi- ja kalusteöljy

alkaen 18,90 

Liuotinohenteinen terassiöljy

Perinteinen öljypohjainen, UV-suojattu Premium-luokan terassiöljy puupinnoille ulkona. Antaa puulle kuultavan ja kauniin pinnan. Sisältää erittäin hyvin puuhun tunkeutuvaa Tung-öljyä sekä perinteistä pellavaöljyä. Erittäin hyvä värinkesto.

  • Tung Oil Inside
  • UV Protection
  • Voidaan sävyttää
Poista

Käyttökohteet:
Painekyllästetyn, sahatun ja höylätyn puun käsittelyyn ulkona. Soveltuu uusille sekä aiemmin käsitellyille pinnoille, kuten terassilaudat, kalusteet, ritilät ym.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l ja 9l

Värisävy:
Ruskea, kelonharmaa ja musta vakiosävy. Väritön terassiöljy voidaan sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin.

Riittoisuus:
9-12 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä

H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna
H319 – Orsakar allvarlig ögonirritation

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Tiedostot

TuoteselosteLataa
KäyttöturvallisuustiedoteLataa

Kauneutta ja pitkää ikää puuterassille

Kurkkaa Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta, kuinka kulunut terassi muuttuu huoltokäsittelyn jälkeen aivan kuin uudeksi! Kirsi käsittelee terassin Eskaron Terassi- ja kalusteöljyllä, jonka kaunis syvä tummanruskea sävy W127 on poimittu Eskarocolorin WOOD värikartasta.

Lue lisää

Puuterassin huolto-ohjeet

Painekyllästetty puuterassi suositellaan käsiteltävän ensimmäisen kerran seuraavana kesänä asennuksesta, jolloin puu on ehtinyt kuivua tarpeeksi. Jos puu on liian kosteaa, ei öljy imeydy kunnolla ja pinta voi jäädä laikukkaaksi. Öljykäsiteltävän puun kosteus saa olla enintään 20 %. Mitä kuivempi puupinta on, sitä paremmin öljy siihen imeytyy ja sitä kauemmin se…

Lue lisää

Terassin huoltokäsittely – tervetuloa ihana kevät!

Kevät tekee tuloaan koko maassa. Lämpötilat kohoavat ja päästään valmistelemaan terassit kuntoon tulevaa kesää ja grillikautta varten.

Lue lisää

Tutustu myös