Terassi- ja kalusteöljy

alkaen 19,90  (sis. ALV 24%)

Liuotinohenteinen terassiöljy

Perinteinen luonnonöljypohjainen, runsaspigmenttinen Premium-luokan terassiöljy ulkopuupinnoille. Antaa puulle vettähylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan. Suojaa puuta tehokkaasti kosteudelta, lialta ja UV-säteilyltä, sekä vähentää puupinnan halkeilua. Sisältää erittäin tehokkaasti puuhun imeytyvää Tung-öljyä sekä perinteistä pellavaöljyä. Erittäin hyvä värinkesto ja pitkä huoltokäsittelyväli. 

Valmissävyt ruskea, musta ja kelonharmaa. Väritön öljy voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää puuöljyvärikarttojen mukaan. 

  • Erittäin säänkestävä
  • Eskarocolor
  • Tung Oil Inside
  • UV Protection
  • Voidaan sävyttää
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet:
Uusille ja aiemmin öljytyille puupinnoille, esimerkiksi terassit ja puutarhakalusteet. Soveltuu mm. kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle ja lämpökäsitellylle puulle.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l, 5l ja 9l

Värisävyt:
Ruskea, kelonharmaa ja musta vakiosävy. Väritön terassiöljy voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen mukaisiin kuultaviin sävyihin.

Riittoisuus:
9-12 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H412 – Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä

H412 – Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna
H319 – Orsakar allvarlig ögonirritation

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Tuoteseloste Lataa
Käyttöturvallisuustiedote Lataa

Ulkomaalin värin valinta – näillä vinkeillä onnistut

Julkisivun värin valinta ei aina ole aivan yksinkertaista.  Vaihtoehtoja on paljon ja samasta väristä löytyy myös monia eri sävyjä. Kurkkaa vinkkimme värin valintaan!

Lue lisää

Kauneutta ja pitkää ikää puuterassille

Kurkkaa Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelman jaksosta, kuinka kulunut terassi muuttuu huoltokäsittelyn jälkeen aivan kuin uudeksi!

Lue lisää

Puuterassin huolto-ohjeet

Huoltokäsittely olisi hyvä tehdä 1–2 vuoden välein, riippuen terassin kunnosta. Öljykäsittely suojaa puuta auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta, kuten harmaantumiselta ja halkeilulta. Kurkkaa helpot vinkkimme huoltokäsittelyyn!

Lue lisää

Terassin huoltokäsittely – tervetuloa ihana kevät!

Kevät tekee tuloaan koko maassa. Lämpötilat kohoavat ja päästään valmistelemaan terassit kuntoon tulevaa kesää ja grillikautta varten. Kurkkaa videolta helpot vinkit terassin huoltokäsittelyyn.

Lue lisää

Tutustu myös