Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Eskaro maailmalla

Eskaro Group AB on kansainvälinen yritys, joka valmistaa maalituotteita.

Eskaro Group:illa on tällä hetkellä toimintaa kuudessa eri maassa: Valkovenäjä (perustettu 1997), Latvia (1998), Venäjä (1998), Ukraina (1996), Suomi (1975) ja Eesti (1993).

Vuoteen 2007 asti nämä yritykset kehittyivät itsenäisinä yrityksinä omissa maissaan. Vuonna 2007 ne sulautettiin holdingyhtiö Eskaro Group AB:hen, joka on rekisteröity Göteborgiin Ruotsiin. Holdingyhtiö on vastuussa kehitysstrategiasta ja investoinneista. 

Tammikuussa 2020 kaksi Venäjän suurta maalinvalmistajaa, Eskaro Chemical AS ja Stolyar OÜ (tunnettu nimellä Optimist), allekirjoittivat sulautumissopimuksen. Sulautuneet yritykset jatkavat toimintaa nimellä Eskaro. Sulautumisen seurauksena yhteisyrityksen tuotantomäärä Venäjällä nousee noin 50 000 tonniin vuodessa. Sen tunnettuja tuotemerkkejä ovat mm. Eskaro, Optimist, Latek, Aura, Grover ja Aquastop. 

Marraskuussa 2020 Flügger Group A/S allekirjoitti sopimuksen sijoittaa Eskaro Group AB:hen (Ukraina, Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Latvia ja Suomi). Eskaro jatkaa kehittymistään Flügger-konsernin itsenäisenä liiketoimintayksikkönä.

Tällä hetkellä konserniimme kuuluu yrityksiä 6 maassa
Eskaro Group AB Sweden: