Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Eskaro Suomessa

Eskaro Suomessa

Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita. Laaja tuotevalikoimamme kattaa sekä ammattilaisen että kuluttajan tarpeet. Valikoimamme sisältää mm. vesi- ja liuotinohenteisia sisä- ja ulkomaaleja, kuultavia ja peittäviä puunkäsittelyaineita, puuöljyjä, pohjusteita, pohjamaaleja sekä valmistasoitteita lähes kaikenlaisille pinnoille.

Eskaro Oy:n toiminta Suomessa on jatkunut jo yli 40 vuoden ajan. Yrityksen aikaisempi nimi oli TRK-Maalit Oy (Joulemaalit). Se vaihtui uuden omistajan myötä Eskaro Oy:ksi vuonna 2007, joten vuonna 2017 Eskaro juhli 10-vuotisjuhliaan Suomessa. Olemme tänään osa kansainvälistä Eskaro Group AB:ta, jolla on toimintaa Suomen lisäksi viidessä muussa maassa; Valko-Venäjällä, Latviassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Virossa. Maalituotantoa on Suomen lisäksi Virossa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa. 

Tuotteitamme ja toimintaamme kehitetään pitkäjänteisesti ja laatustandardeista tinkimättä kotimaisia vaativia olosuhteita sekä käyttäjiä silmällä pitäen. Tuotteemme täyttävät tänä päivänä yhä tiukentuvien lainsäädäntöjen vaatimukset, ja jatkuvan tuotekehityspanostuksen ansiosta vaatimukset täyttyvät myös tulevaisuudessa. Tavoitteemme on perinteisiä arvoja unohtamatta tehdä tuotteistamme sekä esteettisesti pitkäikäisiä että niiden käytöstä mahdollisimman helppoa ja turvallista. Toimintamme kulmakiviä ovat asiakastyytyväisyys, tuotekehitys, laatu ja innovatiivisuus.

Oman sävytysjärjestelmämme ansiosta tuotteemme voidaan sävyttää tuhansiin eri sävyihin.

Eskaro 10 vuotta Suomessa 
Vuosi 2017 oli Eskarolle juhlavuosi, 10 vuotta Suomessa!