Pellavaöljyvernissa

alkaen 11,90 

Pellavaöljyvernissa valmistetaan pellavaöljystä keittämällä. Käytetään puupintojen pohjusteena ja kyllästysaineena sisä- ja ulkotiloissa. Suojaa puuta kosteudelta ja antaa sille kauniin, läpikuultavan ja vettähylkivän pinnan. Käytössä tulee huomioida tuotteen hidas kuivuminen.

Tervasta, havupuutärpätistä ja pellavaöljyvernissasta valmistettua seosta voi käyttää veneiden, laitureiden, pihakalusteiden ym. pintakäsittelyyn. Soveltuu myös mm. öljymaalien valmistukseen ja ohentamiseen.

Poista

Käyttökohteet:
Käytetään puupintojen pohjusteena ja kyllästysaineena sisä- ja ulkotiloissa sekä öljymaalien valmistukseen ja ohentamiseen. Antaa puulle kauniin, läpikuultavan ja vettähylkivän pinnan. Käytössä tulee huomioida tuotteen hidas kuivuminen.

Pakkauskoko:
1l ja 3l

Värisävy:
Kellertävä öljy.

Riittoisuus:
2-10 m2/l

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Tiedostot

KäyttöturvallisuustiedoteLataa
TuoteselosteLataa

Eskaro puunkäsittelytuotteet –
luonnollista suojaa puulle

Eskaro puunkäsittelytuotteet – luonnollista suojaa puulle

Puuterva on 100 % mäntytervaa, joka on valmistettu puun kannoista ja rungon alaosasta, jossa pihkapitoisuus on korkea. Tuote imeytyy hyvin puuhun suojaten sitä kosteudelta. Antaa puulle kauniin, läpikuultavan ja vettähylkivän pinnan. Puutervaa voidaan käyttää veneiden, hirsien, pylväiden, aitojen ja köysien kyllästämiseen.Veneterva on sekoitus puutervaa, pellavaöljyvernissaa ja havupuutärpättiä. Tuote imeytyy hyvin puuhun suojaten…

Lue lisää

Tutustu myös