Vihta Saunasuoja

alkaen 16,90  (sis. ALV 24%)

Vesiohenteinen, kuultava saunasuoja paneeleille

Väritön kosteiden sisätilojen hyytelömäinen käsittelyaine, joka antaa vettä ja likaa hylkivän pinnan sekä estää puun sinistymistä, homehtumista ja lahoamista. Sisältää homeenestoainetta, joka suojaa käsiteltyä pintaa. Voidaan sävyttää. Tarkoitettu erityisesti saunan sekä pesu- ja pukeutumistilojen seinien ja kattojen puupintojen käsittelyyn. Saunasuojaa voidaan käyttää myös betoni- ja tiilipintojen suojakäsittelyyn.

  • H2O
  • Voidaan sävyttää
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet: Kosteiden sisätilojen käsittelyaine, joka antaa vettä ja likaa hylkivän pinnan. Saunasuojan sisältämä homeenestoaine suojaa käsiteltyä pintaa. Tuote on tarkoitettu
erityisesti saunan löyly-, pesu- ja pukeutumistilojen seinien ja kattojen käsittelyyn. Ei sovellu lauteille. Saunasuojaa voidaan käyttää myös betoni- ja tiilipintojen suojakäsittelyyn.

Pakkauskoko:
0,9l, 2,7l, 9l

Riittoisuus:
n. 10 m2/l

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

VIHTA Saunatuotteet

PINTAKÄSITTELY PIDENTÄÄ SAUNAN KÄYTTÖIKÄÄ

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta M1-luokitustunnus tuotteessa kertoo sen olevan tutkitusti vähäpäästöinen, ja soveltuvan erinomaisesti asuin- ja työtiloihin. M1-merkitty tuote tukee hyvää sisäilmaa, ja sen käyttö on turvallista. Puhdas sisäilma ja turvalliset tuotteet ovat meille Eskarolaisille äärimmäisen tärkeitä, joten siksi olemmekin jälleen lisänneet M1-luokiteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme. Nyt myös…

Lue lisää

Tutustu uusiin Vihta saunatuotteisiin

Saunan kosteus ja kuumuus asettavat puupinnat kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentää lauteiden ja paneeleiden elinkaarta, sekä helpottaa saunan puhtaanapitoa.

Lue lisää

Tutustu myös