Tutustu uusiin Vihta saunatuotteisiin

Saunan kosteus ja kuumuus asettavat puupinnat kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentää lauteiden ja paneeleiden elinkaarta, sekä helpottaa saunan puhtaanapitoa. Pintakäsittely suojaa puuta kosteudelta ja likaantumiselta.

Perinteisen vaalean puun lisäksi voit luoda saunaasi erilaisia tunnelmia myös väreillä. Mustalla luot savusaunamaista tunnelmaa, harmaa hurmaa pehmeällä sävyllään ja valkoinen raikastaa saunan ilmeen. Millainen on Sinun saunatunnelmasi? 

Tutustu Vihta Saunatuotteisiin:

Vihta Saunavaha – Vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä sävytettävä suoja-aine saunan kaikkien puupintojen käsittelyyn. Soveltuu erityisen hyvin myös lauteille. Muodostaa likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen kauniin hengittävän pinnan.

Vihta Saunasuoja – Vesiohenteinen, hyytelömäinen kuultava saunasuoja paneeleille. Muodostaa vettä ja likaa hylkivän pinnan. Voidaan sävyttää. Ei sovellu lauteiden käsittelyyn.

Vihta Laudesuoja – Väritön parafiiniöljy saunan lauteille. Suojaa kosteudelta ja helpottaa pintojen puhdistamista.  Syventää puun omaa väriä.