Vihta Laudesuoja

15,00  (sis. ALV 24%)

Parafiiniöljypohjainen suoja-aine saunan lauteille

Väritön laudesuoja säilyttää puun luonnollisen kauneuden suojaten lauteita kosteudelta ja likaantumiselta. Imeytyy syvälle puuhun, ei muodosta kalvoa. Lauteet on helppo pitää puhtaina ja hygieenisinä.

Pakkauskoko 400 ml. 

Osasto:

Mikäli haluat tilata sävyn, jota ei löydy valmiina tuotteen Väri-valikosta, olethan yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä:
verkkokauppa@eskaro.fi / 0207 856635

Käyttökohteet: Saunan lauteet

Pakkauskoko:
400ml

Riittoisuus:
10-18 m2/l

Vaaralausekkeet/faroangivelser:

H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarn

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Tuoteseloste Lataa

VIHTA Saunatuotteet

PINTAKÄSITTELY PIDENTÄÄ SAUNAN KÄYTTÖIKÄÄ

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta

M1-luokitellut tuotteet – puhtaamman sisäilman puolesta M1-luokitustunnus tuotteessa kertoo sen olevan tutkitusti vähäpäästöinen, ja soveltuvan erinomaisesti asuin- ja työtiloihin. M1-merkitty tuote tukee hyvää sisäilmaa, ja sen käyttö on turvallista. Puhdas sisäilma ja turvalliset tuotteet ovat meille Eskarolaisille äärimmäisen tärkeitä, joten siksi olemmekin jälleen lisänneet M1-luokiteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme. Nyt myös…

Lue lisää

Tutustu uusiin Vihta saunatuotteisiin

Saunan kosteus ja kuumuus asettavat puupinnat kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentää lauteiden ja paneeleiden elinkaarta, sekä helpottaa saunan puhtaanapitoa.

Lue lisää

Tutustu myös