Vihta Saunavaha

alkaen 17,00  (sis. ALV 24%)

Luonnonvahaa sisältävä sävytettävä suoja-aine saunan kaikkien puupintojen käsittelyyn

Muodostaa likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen kauniin hengittävän pinnan. Soveltuu erityisen hyvin myös lauteille, joten voit käsitellä samalla tuotteella kaikki löylyhuoneen pinnat. 

Valmissävyt valkoinen, harmaa ja musta. Väritön vaha säilyttää puun luonnollisen kauneuden. 

  • H2O
  • Voidaan sävyttää

Käyttökohteet:
Kosteiden sisätilojen sävytettävä käsittelyaine, joka muodostaa vettä ja likaa hylkivän pinnan. Tuote on kehitetty erityisesti saunan lauteiden käsittelyyn. Soveltuu hyvin myös löyly-, pesu- ja pukeutumistilojen paneeliseinien ja – kattojen käsittelyyn, sekä puisten ovien ja ikkunanpuitteiden suojaamiseen. Soveltuu käsittelemättömälle, sekä aiemmin puuvahalla käsitellylle puupinnalle. Soveltuu käytettäväksi myös kuivissa sisätiloissa, esimerkiksi hirsi- ja paneelipinnat, ovet, ikkunat, sekä huonekalut.

Pakkauskoko:
0,45l, 0,9l

Värisävy:
Väritön, valkoinen, harmaa ja musta. Väritön Saunavaha voidaan sävyttää kuultavien sisävärikarttojen mukaisesti.

Riittoisuus:
9-13 m2/l

Maalilaskuri

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat mm. maalausmenetelmä ja olosuhteet, sekä maalattavan alustan ominaisuudet (mm. imevyys ja profiili). Sävytettävässä tuotteessa varaa aina yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä samaa maalierää mahdollisten värierojen välttämiseksi.

m2
kertaa

Tarvitset noin 0 litraa maalia

Käyttöohjeet ja tekniset tiedot

KäyttöturvallisuustiedoteLataa
TuoteselosteLataa

VIHTA Saunatuotteet

PINTAKÄSITTELY PIDENTÄÄ SAUNAN KÄYTTÖIKÄÄ

Tutustu uusiin Vihta saunatuotteisiin

Saunan kosteus ja kuumuus asettavat puupinnat kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentää lauteiden ja paneeleiden elinkaarta, sekä helpottaa saunan puhtaanapitoa.

Lue lisää

Tutustu myös