Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Elämä täynnä värejä!

Värit ovat tärkeä osa jokaisen kodin ja tilan sisustusta. Niiden avulla tilaan voidaan luoda erilaisia tunnelmia, sekä esimerkiksi laajentaa tilan kokoa. Vahvat värit saavat huoneen vaikuttamaan pienemmältä, vaaleat ja heleät värit suurentavat. Etenkin pimeät ja kapeat tilat kaipaavat vaaleita sävyjä. Tumma katto madaltaa huonetta, vaalea lisää tilan ja ilmavuuden tuntua. Valitse seinien, lattian ja huonekalujen värit huolellisesti, vietäthän niiden ympäröimänä monta tuntia päivässä. 

Vaaleansininen tai hento lila edesauttaa unta ja rauhoittaa, samoin herkkä persikka ja lempeä vaaleanpunainen sopivat hyvin makuuhuoneeseen. Kylpyhuoneessa oikeuksiinsa pääsee turkoosinsininen ja vedenvihreä, valkoinen taas kuvastaa puhtautta. Lastenhuoneessa voit hyvin suosia iloisia ja räiskyviäkin värejä kun taas olohuoneessa viihdytään valkoisen sekä ruskean eri sävyjen harmonisessa yhdistelmässä, joka antaa hyvin tilaa myös vahvemmille tehosteväreille. Keltainen väri lisää hyvää tuulta ja punainen ja oranssi rohkaisevat ihmisiä istumaan ja juttelemaan. Vihreä on keskittymisen väri, joten se sopii hyvin kotitoimistoon. Eteiseen voi valita lämpimän sävyn toivottamaan tulija lämpimästi tervetulleeksi. 

Olipa valintasi omaan kotiisi mikä tahansa, Eskarocolor sävytysjärjestelmän avulla onnistut varmasti! 

Kaikki tuotteemme ovat sävytettävissä omien värikarttojemme lisäksi myös muiden yleisimpien markkinoilta löytyvien värikarttojen mukaan. 

Eskarocolor – sävytysjärjestelmä tarjoaa:

  • Minkä tahansa värin suoraan jälleenmyyjältä tai tilauksesta
  • Yli 15 000 värin tietokannan
  • Parhaan mahdollisen värivastaavuuden toistuville tilauksille
  • Huomattavan vähennyksen varastoitaville tuotteille
  • Laitteiden asennuksen ja henkilöstösi koulutuksen
  • Asiantuntevan asiakaspalvelun
  • Tiivistetyt VOC (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) -vapaat sävytyspastat

Eskarocolor – sävytysjärjestelmä käyttää yleispastoja. Ne eivät sisällä sideaineita ja niitä käytetään sävyttämään sekä vesi- että alkydipohjaisia tuotteita. 

Eskarocolor – sävytysjärjestelmän avulla voit sävyttää haluamaasi sävyyn vesi- ja alkydipohjaiset maalit sekä lakat ja rakennekipsit.

Värin maaleille ja lakoille antavat tiivistetyt pigmenttipastat, jotka valmistetaan Eskaro Group AB:n tilauksesta johtavissa eurooppalaisissa pigmentti- ja pigmenttimateriaalitehtaissa. Pastamme eivät sisällä VOC-yhdisteitä (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) ja ovat VOC-direktiivi 2004/42/CE:n mukaisia. Valmistuksessa käytetyt pigmentit ovat kestäviä ja kirkkaita.