Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Eskarocolor värikokoelmat

Olemme koonneet valmiita Eskarocolor-sävykokoelmia helpottamaan valintaasi. Tutustu värikarttojemme upeisiin sävyihin ja valitse niistä mieleisesi!

Värikarttojen värit on saatu aikaan sähköisesti, joten ne eivät korvaa aitoja värimalleja. Värit voivat myös vaihdella hieman näytöistä riippuen. Lopullinen sävyvalinta kannattaa aina tehdä painetuista värikartoista, jotka löydät lähimmältä Eskarocolor jälleenmyyjältäsi.  Kuultavissa sävyissä lopulliseen väriin vaikuttaa aina puun oma väri ja huokoisuus sekä sivelykertojen määrä. 

Kaikki tuotteemme ovat sävytettävissä omien värikarttojemme lisäksi myös muiden yleisimpien markkinoilta löytyvien värikarttojen mukaan. 


Eskarocolor EXTERIOR – Peittävät sävyt ulko- ja sisäpinnoille

EXTERIOR Color värikartta sisältää 60 ympäristöön ja kotiin kauniisti sulautuvaa ajatonta sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Nämä sävyt on suunniteltu erityisesti Eskaro Kantri Ulkomaalille, Eskaro Rustholli Petroliöljymaalille, Eskaro Voima Peittosuojalle, Eskaro Vahva Sokkelimaalille, Eskaro Aitamaalille ja Eskaro Windoora ovi- ja ikkunamaalille. Värikartan sävyt soveltuvat sävytettäviksi myös kaikkiin peittäviin Eskaro sisämaaleihin.

Exterior_Kantri_FIN_SM.jpg

Lataa EXTERIOR Color värikartta tästä


Eskarocolor WOOD – Kuultavat sävyt ulkopinnoille

WOOD Värikartta sisältää 39 kaunista, suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan sopivaa kuultavaa sävyä. Nämä sävyt on suunniteltu erityisesti Eskaro Terassi- ja kalusteöljylle, Eskaro Puuöljy Aqualle, Eskaro Kuulto Colorille ja Eskaro Kuulto Color Aqualle.

Wood värit.png

Lataa WOOD värikartta tästä    


Eskarocolor LACQUER – Kuultavat sävyt sisäpinnoille

LACQUER Värikartta sisältää 39 upeaa sävyä puisille sisäpinnoille. Sävyt on suunniteltu erityisesti Eskaro Vihta Saunavahalle, Eskaro Vihta Saunasuojalle, Eskaro Huippu Sisustusvahalle, Eskaro Satellite Kalustelakalle, Eskaro Paneelilakalle ja Eskaro Venelakalle. LACQUER Värikartasta löydät maanläheisten sävyjen lisäksi myös useita kirkkaampia sävyjä väri-ilotteluun! 

Lacquer värit.png

Lataa LACQUER värikartta tästä